Alyssa Milano is PETA’s meest Charmante Groenten Godin tot nu toe!

Geplaatst op door PETA Nederland

Alyssa Milano heeft op de voorpagina’s van Cosmopolitan, FHM en vele andere tijdschriften over de hele wereld gestaan dankzij haar waanzinnig mooie uitstraling en uiterlijk. Maar Alyssa pronkt op de voorpagina van PETA Europa’s Animal Times tijdschrift om een andere goede reden – want ze is een grote dierenliefhebber en vegetariër!

0001

 

Alyssa laat iedereen weten dat ze een gezond en humaan voedingspatroon volgt door te verschijnen in een nieuwe advertentie. De oogverblindende galajurk die ze draagt is ontworpen door Mia Gyzander en is volledig gemaakt van sla, asperges en andere groenten.

Alyssa zegt dat alles wat je kunt doen om leed te verminderen er toe doet: “Er is al zoveel leed te vinden op deze wereld – ervoor kiezen vegetariër te worden is in ieder geval één ding dat je kunt doen om het leed dagelijks te verminderen”. En we zijn het absoluut met haar eens; want het besluit om geen dieren meer te eten is de makkelijkste en de beste manier om dieren, de aarde en je eigen gezondheid te helpen. Kijk maar naar Alyssa als je ons niet gelooft.

Ga vleesloos zonder toverkunst

Je hoeft geen toverstaf te hebben om vleesloos te eten – er zijn vegetarische alternatieven te vinden voor vele dierlijke producten, van overheerlijke vleesloze worstjes en melkvrije cheesecake tot vegetarische kip en vegetarische boterhamworst. Je hoeft ook niet op een bezemsteel te springen om deze producten te vinden – velen zijn te vinden in je lokale supermarkt, biologische winkel of gezondheidswinkel! Vegetarische voeding bevat een overvloed aan eiwitten, vezels, vitamines en mineralen, en het bevat weinig vet en cholesterol. Dus het volgen van een vegetarisch voedingspatroon kan je helpen in het verliezen van gewicht en met het krijgen van meer energie. Neem de eerste stap door vandaag nog te beloven over te stappen op een veganistische voedingswijze!