Animal Rahat: 15 jaar baanbrekend werk voor dieren

Geplaatst op door Debra Wolford

Animal Rahat – een levensreddende organisatie die wordt ondersteund door PETA – is in 2003 opgericht om de ellende van ossen, ezels en andere werkende dieren in India te verlichten. De activiteiten van de groep zijn uitgebreid met informatieprogramma’s voor gemeenschappen, medische zorg en sterilisatie voor ‘honden uit de buurt’ en noodreddingen van ontelbare dieren die vastzitten in moeilijke situaties.

Er zijn duizenden redenen om het 15-jarig jubileum van Animal Rahat te vieren – één voor elk dier wiens leven door de groep is veranderd, waaronder deze:

Munna werd gered als in de steek gelaten jonge wees en heeft nu de tijd van zijn leven in het opvangcentrum.

Lavender en haar moeder werd slopende arbeid in een steenfabriek bespaard dankzij een innovatief Animal Rahat-project dat ezels vervangt door tractoren.

Ruby werd gered uit een wreed circus en maakt tegenwoordig een geliefd onderdeel uit van een nieuwe familie.

Na vier dagen vast gezeten te hebben in wat een modderig graf had kunnen worden, werd deze buffel er met behulp van Animal Rahat en een kraan uit getrokken.

Je zal hen en nog veel meer dieren tegenkomen in de nieuwe video van Animal Rahat, ’15 redenen’.

Animal Rahat reikte Munna, Lavender en duizenden andere dieren in India een reddingslijn aan die hen hielp ontsnappen aan een leven van uitbuiting, mishandeling en verwaarlozing.

Help je Animal Rahat nog meer voor dieren te bereiken door vandaag nog gul te doneren aan PETA’s projecten ter ondersteuning van de groep ter ere van zijn 15-jarig bestaan?