Onze missieIedere dag, overal in de wereld vechten dieren voor hun levens. Ze worden tot slaaf gemaakt, geslagen en in ketens gehouden om hen trucjes te laten doen voor het “vermaak” van mensen; verminkt en opgesloten in kleine kooien zodat wij hun kunnen doden en opeten; verbrand, verblind, vergiftigd en levend in stukken gesneden in de naam van “onderzoek”; geëlektrocuteerd, gewurgd en levend gevild zodat mensen rond kunnen paraderen in hun pelzen; en erger.

De mishandeling die dieren door het toedoen van mensen ondergaan is hartverscheurend, misselijkmakend en razernijopwekkend. Maar ook al is het moeilijk hierover na te denken: we kunnen het lijden van dieren niet stoppen door weg te kijken en te doen alsof het niet plaats vindt.

We zijn allemaal in staat te helpen dierenmishandeling te stoppen door simpelweg een aantal veranderingen aan te brengen in de keuzes die we dagelijks maken- zoals wat we eten tijdens de lunch, het soort shampoo dat we kopen of de kleding die wij dragen.

Omdat iets als “normaal” beschouwd wordt door veel mensen betekent niet dat het juist is. Dit is waarom dieren mensen zoals u nodig hebben om ze een stem te geven en een verschil te maken.

Lees verder en vind uit waarom het gemakkelijker is dan u waarschijnlijk denkt.

>