Miro Kloosterman showt zijn door planten gevoede lichaam in nieuwe PETA-advertentie

Geplaatst op door Yvonne Lemmen

Hartenbreker Miro Kloosterman, ster in de musical The Bodyguard en eerder de soap Goede Tijden, Slechte Tijden, onthult zijn six-pack in een nieuwe PETA-campagne die luidt: “V staat voor Vegan.”

Kloosterman, die in de aangekondigde internationale film Rotterdam, I Love You zal schitteren, maakte vier jaar geleden de stap naar veganisme en merkte dat het een groot verschil maakte in hoe hij zich voelt. Daarnaast is hij het niet eens met de wijze waarop dieren in de intensieve vlees, ei en zuivelindustrie worden behandeld, en wilde niet bijdragen aan hun lijden.

“Ik heb me nooit gezonder of sterker gevoeld dan nu ik vegan ben,” zegt Kloosterman. “Of je nu je gezondheid wil verbeteren, dierenlevens wil redden of het milieu een handje wil helpen, ik spoor je aan om eens te proberen om 30 dagen dierlijke producten van je bord te laten – mijn gok is dat je niet meer terug wil.”

Miro Kloosterman sluit zich aan bij een groeiende lijst van bekende sterren – waaronder Pamela Anderson, Joaquin Phoenix en Paul McCartney – die zich bij PETA hebben aangesloten om gezonde en humane vleesvrije maaltijden te promoten.

Wil jij je net als Miro ook sterker en gezonder voelen terwijl je je steentje bijdraagt aan het milieu en het welzijn van dieren? Schrijf je dan in voor PETA’s 30 dagen vegan uitdaging. Het is nooit te vroeg (of te laat) om de compassievolle, slimme keuze te maken om een veganistisch dieet te volgen en zo een positief aandeel te leveren aan je gezondheid en het welzijn van dieren. Gelukkig is nooit gemakkelijker geweest om vlees, eieren en zuivel vaarwel te zeggen: Er zijn ontelbare wreedheidvrije opties in supermarkten en restaurants door het gehele land en je kunt natuurlijk ook PETA’s gratis veganistische starterspakket downloaden, wat vol staat met tips en heerlijke, gratis veganistische recepten.