Onze missie


Iedere dag vechten dieren overal ter wereld voor hun leven. Ze worden verbrand, verblind, vergiftigd en levend in stukken gesneden uit naam van ‘onderzoek’; verminkt en opgesloten in kleine kooien zodat mensen ze kunnen doden en opeten; geëlektrocuteerd, gewurgd en levend gevild zodat mensen rond kunnen paraderen in hun pelzen; tot slaaf gemaakt, geslagen en geketend gehouden zodat ze trucjes kunnen doen ter vermaak van mensen; en erger.

De mishandeling die dieren door toedoen van mensen ondergaan is hartverscheurend, misselijkmakend en om woedend van te worden. Maar hoe moeilijk het ook is om hierover na te denken, we kunnen het lijden van dieren niet stoppen door weg te kijken en te doen alsof het niet plaatsvindt.

We zijn allemaal in staat om te helpen dierenmishandeling te stoppen, simpelweg door een aantal veranderingen aan te brengen in de keuzes die we dagelijks maken – zoals wat we eten tijdens de lunch, het soort shampoo dat we kopen of de kleding die we dragen.

Dat iets door veel mensen ‘normaal’ gevonden wordt betekent nog niet dat het juist is. Daarom hebben dieren mensen zoals jij nodig om voor ze op te komen en een verschil te maken.

Lees verder en ontdek waarom dat makkelijker is dan je waarschijnlijk denkt.