Amanda Holden: “Het beste wat je kunt doen voor dieren, is ze simpelweg niet eten”

Geplaatst op door PETA Nederland

Amanda Holden is de meest recente beroemdheid die zich volledig blootgeeft in een frisse nieuwe campagne om fans aan te moedigen vegetariër te worden!

PETAAmandaHoldenAD_DUTCH300

Het 45-jarige Britain’s Got Talent jurylid pronkt in de advertentiecampagne met haar gespierde lichaam, dat 100 procent ongeretoucheerd is, om te benadrukken hoe vegetariërs gemiddeld slanker zijn dan vleeseters. Plantaardige eters profiteren ook van een lager risico op hart- en vaatziekten en kanker. En zoals Amanda verklaart in de achter de schermen video, heeft ze voordelen gemerkt, zoals een zuiverdere huid.

Ze zegt ook:

Aan iedereen die denkt dat vegetariër zijn lastig is – het is onzin! Er zijn zoveel producten die je kunt kopen – vlees vervangende producten als dat is waar je naar op zoek bent. Groenten, linzen, peulvruchten – er zijn een miljoen dingen die je kunt koken en gebruiken ter vervanging van vlees.

Ze heeft gelijk! Zie de voordelen voor uzelf: download PETA’s gratis veganistisch starterspakket, met zowel voor tips over veganistisch vlees als diervrije recepten en maaltijdplannen.