De lekkerste vegan snacks om tijdens het WK van te genieten

Geplaatst op door Debra Wolford

Dat ons kikkerlandje dit jaar niet in het toernooi meespeelt, wil nog niet zeggen dat we niet van de wedstrijden mogen genieten! Of je nu een echte voetbalfanaat bent of je gewoon om de vier jaar enthousiast wordt voor het WK, één ding is zeker: niemand zou het toernooi dit jaar moeten volgen zonder een paar heerlijke vegan lekkernijen bij de hand te hebben. Hier is onze lijst van de perfecte plantaardige snacks om indruk mee op je vrienden te maken – hoewel ze zo lekker zijn dat we je het niet kwalijk zullen nemen als je ze allemaal zelf opeet.

Let op: zorg ervoor dat je de ingrediënten nog een keer controleert voordat je een product in deze lijst koopt, aangezien fabrikanten de ingrediënten van hun producten wanneer dan ook kunnen wijzigen.

Biterballen van De Vegetarische Slager

Je kunt geen wedstrijd kijken zonder deze typisch Nederlandse snack gevuld met biologische lupine. Dip ze in mosterd of in de Egg Free Mayo van Bio Bandits en iedereen zal er zeker van genieten.

A post shared by De Vegetarische Slager (@devegetarischeslager) on

Loempia’s van De Vegetarische Slager

Deze heerlijke gefrituurde snacks zijn gevuld met Chinese champignons, groenten en lupine uit Nederland. Perfect om in chilisaus te dippen!

A post shared by De Vegetarische Slager (@devegetarischeslager) on

Croky Naturel, Bolognese en Paprika chips

Deze chips zijn dan misschien “per ongeluk vegan”, maar we genieten er nog steeds graag van. Verwen jezelf en voel je niet schuldig als je vaker dan goed voor je is naar de zak grijpt – het is WK-seizoen!

A post shared by Croky (@croky.chips) on

Cornetto Vegan ijs

De soja-ijsjes van Cornetto zijn gebaseerd op de beroemde originele smaak en ze zijn heerlijk romig. Ze zijn verkrijgbaar in de meeste Albert Heijn-winkels.

A post shared by Camilla Malvestiti (@paintitgreenvegan) on

Ben & Jerry’s Non-Dairy ijs

Er zijn drie vegan smaken Ben & Jerry’s zuivelvrij roomijs te koop – Chunky Monkey, Peanut Butter & Cookies en Chocolate Fudge Brownie. Perfect voor de zomerhitte terwijl je naar de wedstrijden kijkt!

A post shared by Ben & Jerry’s Nederland (@benjerrysnl) on

Maza Hummus

Maza heeft talloze verschillende hummus-smaken, maar onze favoriete zijn: origineel, zongedroogde tomaat, kerrie en rode biet. Het zijn allemaal zachte en romige dips die je eindeloos kan blijven eten. We raden je aan om van deze hummus te genieten met wat pitabrood. Verwarm de pita’s, besprenkel ze met wat olie en breng ze op smaak met zout en peper voor de meest verrukkelijke dip. Graag gedaan!

A post shared by MasMasMaza (@masmasmaza) on

Eat Real Hummus chips

Eat Real heeft een scala aan vegan snacks, allemaal gemaakt van echte, natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Je kunt de 90 minuten van de wedstrijd zelfverzekerd volmaken met aan iedereen te vertellen hoe gezond deze chips zijn.

A post shared by Eat Real Snacks (@eatrealsnacks) on

Veganz Schokokeks choco biscuits

Deze koekjes zijn zo lekker dat je waarschijnlijk het hele pak al op hebt voor de eerste penalty wordt uitgedeeld. We waarschuwen je: ze zijn buitengewoon onweerstaanbaar, dus bereid je voor om overstag te gaan. Veganz heeft ook verschillende andere snacks die perfect zijn voor elke gelegenheid.

A post shared by Veganz (@veganz) on

Heb je nog niet genoeg snacks om iedereen voldaan en tevreden te houden tijdens de wedstrijden? Bekijk dan ook deze 74 per ongeluk vegan snacks!