Word creatief met deze prachtige dierenrechtenkleurplaten

Geplaatst op door Debra Wolford

Wil je even bij je scherm weg tijdens zelfisolatie? PETA heeft de oplossing: haal je kleurpotloden, verf of andere tekenspullen naar keuze tevoorschijn en ga aan de slag met deze prachtige antispeciësismekleurplaten!

Wijlen River Phoenix was niet alleen een uiterst getalenteerde acteur en muzikant, maar ook een medelevend persoon die heel veel van dieren hield. Toen hij pas 17 jaar oud was, schreef hij deze prachtige tekst:

“Run to the rescue with love,
and peace will follow.”

River’s nalatenschap van barmhartigheid leeft voort via de andere leden van de Phoenix-familie, van wie velen zelf ook toegewijde dierenrechtenactivisten zijn.

Elk dier op deze kleurplaat vertegenwoordigt degenen die doorgaans worden uitgebuit voor experimenten, dissectie, voedsel en kleding. PETA’s missie is om de wereld eraan te herinneren dat dieren niet van ons zijn om te gebruiken – niet als reageerbuisjes, niet voor een maaltijd en niet voor truien of schoenen.

Houd je kinderen ook bezig

We hebben ook geweldige gratis kleurplaten die tips geven om een superheld voor katten en honden te zijn en die kinderen eraan herinneren om dieren deze lente met zorg te behandelen. Vergeet niet om ze te delen met je vrienden en familie, zodat zij ook kunnen leren!

Download ze allemaal