Joanna Krupa is een ‘Engel voor dieren’

Geplaatst op door Debra Wolford

Joanna Krupa werd dit seizoen dansend de publiekslieveling van de Amerikaanse Dancing With the Stars. Ze maakte duidelijk dat ze liever naakt zou gaan dan in bont. Het internationaal bekend model en actrice kan nu ‘Engel voor dieren’ aan haar steeds groter wordende cv toevoegen.

In haar ‘Engel voor dieren’ advertentie vraagt Joanna mensen altijd dringend om een asieldier te nemen en nooit een dier uit een dierenwinkel of van een fokker. Typerend voor puppy’s uit dierenwinkels is dat deze uit puppyfabrieken komen, waar honden onder erbarmelijke omstandigheden worden gefokt en waar ze worden gedwongen om te leven in kleine, smerige kooien zonder beweging of contact met andere dieren. Ze krijgen geen fatsoenlijke medische zorg en worden vaak door de fokkers aan hun lot overgelaten. Ieder puppy of kitten dat van een fokker komt, betekent bovendien dat een asieldier geen nieuw tehuis vindt.

Joanna’s vier honden inspireerden haar om mee te doen aan de ‘Engel voor dieren’ campagne. Hier poseert ze met haar geredde keffertje Rugby en ook alle andere oogverblindende hondjes zijn geredde keffertjes! Ze weet dat dieren hunkeren naar liefde en aandacht en dat ze altijd met vriendelijkheid en respect moeten worden behandeld. Dieren zijn afhankelijk van hun baasje voor eten en drinken, uitlaten, goede medische verzorging en genegenheid.

Kijk wat Joanna nog meer te vertellen heeft over het helpen van dieren in haar interview achter de schermen: