Joss Stone komt op voor exotische dieren in nieuwe PETA-advertentie

Geplaatst op door Debra Wolford

De doorgaans bruisende Joss Stone poseert in weinig meer dan bodypaint, met tranen die over haar wangen rollen en met een bange blik in haar ogen. De soulzangeres heeft zich bij PETA UK aangesloten voor onze nieuwe advertentie, gefotografeerd door Andrzej Dragan, en legt daarin de verschrikkingen bloot die alle exotische dieren voelen wanneer ze gedood worden voor hun huid.

Joss Stone komt op voor exotische dieren in nieuwe PETA-advertentie

“Ook al ben ik niet zo bekend met krokodillen als met honden en paarden, ik weet dat alle dieren kunnen lijden. Ik hoop dat wanneer mensen het videomateriaal zien waarin te zien is hoe krokodillen en alligators gedood worden voor hun huid om verwerkt te worden tot handtassen, ze zich bij mij zullen aansluiten door wilde dieren uit hun kast te houden.”      – Joss Stone

Deze advertentie komt in navolging van een PETA US exposé dat de gruwelijke omstandigheden onthult op fokkerijen van leveranciers die door Hermès worden gebruikt. Op deze fokkerijen worden alligators en krokodillen opgesloten in kale en overvolle kuilen. De reptielen worden met een penschietpistool neergeschoten en met stanleymessen gestoken, maar zijn vaak nog in leven en bewegen na deze hardhandige pogingen om hen te doden.

KOM IN ACTIE

Sluit u aan bij Joss Stone en PETA door u vandaag nog uit te spreken voor exotische dieren. Kom in actie en verzoek Hermès dringend om geen dierenhuiden meer te gebruiken door de petitie te ondertekenen: