Moby: ‘Hier is mijn liefdesbrief aan dieren en de mensen die van hen houden en hen redden’

Geplaatst op door PETA Nederland

Omschreven door Pop Matters als “Moby’s ode aan de liefde voor dieren en het verlangen om hen te beschermen en van hen te houden”, zal deze nieuwe single je tot tranen roeren.

De video voor Moby & the Void Pacific Choir’s “A simple love” heeft beelden van activisten en van dieren die gered zijn door dierenrechtengroepen, inclusief PETA US. Het bericht van het nummer is een krachtige, inclusief de volgende teksten:

Keep me from fear
Keep me from doubt
Keep me from dying with the things i lived without
Just give me kindness
Lit from above
Just give me hope
A simple love

De video volgt dieren van de boerderij, naar transport en daarna redding. Maar van de ontelbaar aantallen dieren die ieder jaar voor voedsel worden gefokt, krijgen er slechts een aantal een happy ending. Zorg ervoor dat je niet een industrie steunt waarin dieren worden mishandeld en gedood – kies een wreedheidvrije, veganistische levensstijl. Je kunt een gratis veganistisch starterspakket hieronder downloaden. Als je al vegan bent, geef er dan een aan een vriend die nog wel vlees eet.