Natalie Imbruglia: Probeer hem maar eens uit te leggen dat het gewoon een klein stukje bont is

Geplaatst op door Debra Wolford

Natalie Imbruglia heeft tijd vrijgemaakt in haar drukke opnameschema om halfnaakt te poseren voor de nieuwste anti-bontadvertentie van PETA. De ster uit Neighbours en bekend van het lied Torn weet dat bont niet meer van deze tijd is en dat het alleen op de ruggen van dieren hoort. Maar over de hele wereld lijden en sterven miljoenen dieren en dat allemaal voor de ‘mode’.

Natalie Imbruglia

 

Dit is niet de eerste keer dat Natalie opkomt voor dieren. In 2005 vertelde ze het tijdschrift Cosmopolitan precies hoe de chinchilla bontjas van J-Lo’s gemaakt moet zijn en ze liet geen enkel gruwelijk detail achterwege.

“Er bestaat géén vriendelijke manier om een dier te villen. In het wild worden dieren met strikken van ijzerdraad gevangen en met stalen wildklemmen die dichtklappen als ze erop stappen. Deze snijden vaak door tot op het bot en verminken de poten en klauwen van de dieren”, zegt Natalie. “Iedereen die bont draagt, van welk dier dan ook, is medeverantwoordelijk voor de martelingen en gruwelijke dood van miljoenen dieren per jaar.”