OVERWINNING: SuperTrash stopt met verkoop angora!

Geplaatst op door Debra Wolford

In reactie op duizenden e-mails van aanhangers van PETA Nederland en undercover videomateriaal, gefilmd door PETA Azië, waarin de verschrikkelijke stelselmatige wreedheid tegen angorakonijnen is vast gelegd, heeft SuperTrash aangekondigd dat het geen producten meer zal verkopen met angorawol en dit ook nooit meer zal gebruiken!

Overwinning: SuperTrash stopt verkoop angora

SuperTrash volgt in de meelevende voetstappen van Tommy Hilfiger, HEMA, WE Fashion, H&M en vele andere merken – die hebben aangekondigd dat ze angora uit hun winkels zullen verbannen.

In het undercover videomateriaal dat is gefilmd in Chinese angorafokkerijen, is te zien hoe medewerkers op gewelddadige wijze de vacht uit de gevoelige huid van konijnen trekken, terwijl de konijnen het uitschreeuwen van de pijn.

Jammer genoeg weigeren sommige bedrijven nog steeds om te stoppen met de verkoop van producten die gemaakt zijn van angora, ondanks dat ze maar al te goed weten wat er met de konijnen gebeurt die herhaaldelijk mishandeld en vervolgens gedood worden.

HOE U KONIJNEN KUNT HELPEN

Beloof alstublieft om geen wol van angorakonijnen te dragen. Het is eenvoudig om het label te controleren als u aan het winkelen bent, en als er “angora” in staat, laat het dan in de winkel liggen.