Pamela Anderson laat zien dat alle dieren dezelfde lichaamsdelen hebben

Geplaatst op door Debra Wolford

De voluptueuze vegetariër Pamela Anderson moedigt mensen aan te stoppen met vlees eten door te bewijzen dat alle dieren dezelfde lichaamsdelen hebben. In een sexy nieuwe advertentie laat de blonde stoot haar behoorlijk blote body zien en het lijkt alsof ze door een slager is gelabeld. Hiermee maakt ze duidelijk dat mensen en dieren uit identieke lichaamsdelen zijn samengesteld.

Pamela Anderson laat zien dat alle dieren dezelfde lichaamsdelen hebben

Net als mensen zijn dieren gemaakt van vlees, bloed en botten en hebben ze organen en zintuigen. Ook hebben dieren eigen karakters en emoties, voelen ze pijn en vormen ze gezinnen en relaties met andere dieren, als ze de kans krijgen.

Dieren in de vee-industrie worden beroofd van alles dat natuurlijk en belangrijk voor hen is. Ze worden gedwongen te leven onder smerige en overvolle omstandigheden en krijgen vaak onnatuurlijk voedsel dat antibiotica en andere geneesmiddelen bevat. Ziektes verspreiden zich snel in de vee-industrie en dieren krijgen vaak geen goede medische zorg en worden gedwongen om in hun eigen uitwerpselen te staan. De korte levens van deze dieren komen in het slachthuis tot een pijnlijke einde, waar koeienvarkens en kippen vaak de keel wordt doorgesneden en hun ledematen er al worden afgesneden terwijl ze nog bij bewustzijn zijn.

In de advertentie toont Pamela Anderson haar uiterlijke – en innerlijke – schoonheid om een vegetarisch voedingspatroon te promoten en wijst ze op de overeenkomsten tussen mens en dier. Er zijn veel diervriendelijke en smakelijke alternatieven voor vlees beschikbaar en door vegetariër te worden, red je vele dierenlevens per jaar! Bekijk PETA Amerika’s gratis vegetarisch/veganistisch starterspakket en ervaar zelf de voordelen van een plantaardig voedingspatroon.

Doe iets goeds voor jezelf en voor dieren. Doe hetzelfde als Pamela Anderson en leg nu de Veggie Eed af!

Leg de Veggie Eed af!

Ik wil beter eten, me beter voelen en niet langer de wreedheden steunen tegen kippen, varkens, koeien, vissen en andere dieren die gefokt worden voor voedsel. Door mijn naam in te vullen, beloof ik plechtig om vegetarisme voor tenminste 30 dagen uit te proberen: