Prins Harry en Meghan Markle’s koninklijke huwelijksgeschenk van PETA India is … een stier!

Geplaatst op door Debra Wolford

Prins Harry en Meghan Markle zullen zeker een grote verscheidenheid aan huwelijksgeschenken ontvangen, maar het cadeau van PETA India is misschien wel het meest unieke.

Een Indiase stier die zwak en gewond werd gevonden, na waarschijnlijk zijn hele leven lang te zijn gedwongen om te zwoegen in de hete zon en een zware kar te trekken, is door de organisatie namens het gelukkige paar geadopteerd en ter ere van hen Merry genoemd – een samentrekking van de namen Meghan en Harry. Hij mag de rest van zijn leven ontspannen doorbrengen in een opvangcentrum in Maharashtra, India.

“Prins Harry en Meghan Markle hebben nu een stier van één ton die naar hen is vernoemd. Het redden van Merry is een ideaal huwelijksgeschenk voor een paar dat hun speciale dag wil vieren met liefdadigheidswerk en -bijdragen”, zegt PETA-oprichter Ingrid Newkirk. “Het koninklijke huwelijk is voor iedereen de perfecte tijd om stil te staan bij en enige liefde te tonen aan al onze levende medewezens.”

Merry werd moederziel alleen aangetroffen en leed aan een diepe wond in zijn nek. Zijn wond is behandeld en volledig genezen en hij heeft een beste vriend gevonden, een andere stier, genaamd Barshya, die onlangs ook werd gered.

Wat je kunt doen

Vier het koninklijke huwelijk met liefdadigheidsacties en -bijdragen. Vergeet niet dat vegan worden de makkelijkste manier is om te voorkomen dat andere dieren lijden. Vraag vandaag nog een van onze gratis veganistische starterspakketten aan en vier deze dag met een goede daad.