Schokkende beelden uit Nederlandse varkensfokkerij

Geplaatst op door PETA Nederland

Er zijn verschrikkelijke beelden onthuld die de omstandigheden laten zien die varkens moeten meemaken op Nederlandse varkensfokkerijen. Kijk en huiver:

Het is duidelijk dat de varkens op dergelijke varkensstallen ernstig lijden. Zoals in de video te zien is kan een varken geen kant op terwijl ze met water wordt bespoten door een kapotte pijp. Andere varkens en biggetjes hebben hierdoor geen toegang tot water. Biggetjes zijn duidelijk verwaarloosd en in grote emmers voor dood achtergelaten.

Animal Rights Nederland legt over hun onderzoek uit dat het stervende varkentje geen uitzondering is: maar liefst 12% van de varkentjes sterft voortijdig. Ook beweren zij dat Adriaan Straathof, in het bezit de fokkerij waar deze beelden zijn opgenomen, in 2014 in Duitsland al eens veroordeeld is voor dierenmishandeling.

U kunt ervoor zorgen dat varkens en andere dieren niet langer lijden door te weigeren ze te eten. Download alstublieft ons veganistisch starterspakket. Samen kunnen we een verschil maken.