Sharon Osbourne onthult wrede chinchilla-bonthandel

Geplaatst op door Debra Wolford

Van het managen de muzikale carrière van haar man Ozzy’s tot het bedenken en verschijnen in een razend populaire en eerste-in-zijn-soort reality tv-show, lang voordat er Keeping Up With the Kardashians was, Sharon heeft het allemaal gedaan – en nu heeft ze een succesvolle carrière als co-host van het praatprogramma The Talk. Ze bespreekt met PETA US hoe ze ooit bont droeg maar voorgoed afzwoer, en hoe ze haar bont aan PETA US schonk nadat ze besefte dat elke aankoop dieren hun leven kost. Nu komt ze op voor de kleinste slachtoffers van de gewelddadige bonthandel: chinchilla’s.

Let op: alle verwijzingen naar PETA hebben betrekking op PETA US.

Zoals Sharon in haar onthulling uitlegt, worden chinchilla’s vaak in kleine, smerige kooien opgesloten voordat werknemers hun nek breken of hen elektrocuteren. ‘Teen-tot-oor’ elektrocutie immobiliseert chinchilla’s maar zorgt dat ze volledig bij bewustzijn zijn, waardoor ze alle pijn van een zware hartaanval voelen. In de natuur zijn chinchilla’s sociale dieren die genieten van graven, klimmen en spelen, maar op bontfokkerijen worden ze onthouden van alles wat voor hen natuurlijk en belangrijk is.

Sharon vraagt u om in plaats van wreedheid voor compassie te kiezen, door chinchillabont – en alle andere soorten bont – uit uw garderobe te verbannen. Een lange lijst van retail giganten, zoals Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, H&M, Zara, Inditex, Uniqlo en vele anderen, hebben bont al verboden. Sluit u alstublieft vandaag bij Sharon Osbourne aan en beloof nooit bont te kopen of te dragen!

Bekijk het gesprek met Sharon over haar beslissing om geen bont te dragen, en kom meer te weten over 420 chinchilla’s die van een pijnlijke dood werden gered.