Joanna Krupa Geeft Alles Bloot In Nieuwe Campagne Van PETA

Contact:
Karen Chisholm (PETA Europe Ltd) +44 (0)20 7357 9229, toestel 229

Als internationale covergirl en actrice, staat het sexy supermodel Joanna Krupa bekend om haar beroemde fotoshoots, maar er is ‚‚n ding waar Joanna nooit model voor wil staan: bont. De van oorsprong Poolse schoonheid, die de omslagen van vele bladen heeft gesierd ? inclusief Playboy, Maxim en FHM ? legde haar overtuigingen bloot, om het zo maar te zeggen, door alles uit te trekken in PETA?s nieuwste en smeu‹gste ?Ik loop liever bloot dan in bont?-advertentie. Voorheen waren ook Kim Basinger en Pamela Anderson in deze opvallende serie advertenties te zien.

Joanna, gefotografeerd in Los Angeles door top celebrity-fotograaf Robert Sebree, zegt: ?Het is helemaal niet sexy om iets te dragen dat zo overduidelijk verbonden is met onnodige pijn en dood?

Voorbeelden van de drie versies van de sexy advertentie zijn bijgevoegd. Exemplaren in hogere resoluties zijn bij [email protected] op te vragen. Uw lezers kunnen ook smakelijke achter de schermen beelden bekijken van Joanna tijdens de PETA fotoshoot. http://www.furisdead.com/feat-joannakrupa.asp.