Ian Thomas Vertelt Over Veganistisch Eten In Nieuwe PETA2 Video

Voor directe publicatie:
11 november 2015

Contact:
PETA Nederland 0900 235 7382; [email protected]

Belgische hartendief noemt liefde voor dieren en de planeet als zijn inspiratie

Amsterdam – Achttienjarige zanger Ian Thomas werkt samen met peta2 – de jongerenafdeling van PETA US – in een exclusieve nieuwe advertentie en video. Hierin vertelt de Belgische hartendief wat hem inspireerde om vlees en zuivel te laten vallen voor smakelijke veganistische maaltijden, alsook zijn geheim van een ideale date.

In zijn interview, hier te vinden, vertelt Thomas: “Ik was naar video’s aan het kijken en in de sidebar dook een video op over veganisme en ik klikte het aan en begon te kijken, niet wetend wat er stond te gebeuren. En ik was helemaal overrompeld.”

Ook schrijft hij een beter gevoel van welzijn en een betere gezondheid toe aan veganistisch eten. “Wat ik zo fijn vind aan het veganisme, is dat het een win-winsituatie is voor alles en iedereen. Of het nu gaat om de planeet, de dieren, je lichaam, [of] om hoe je je voelt.”

Over het algemeen zijn veganisten minder gevoelig voor hart- en vaatziekten, kanker, obesitas en diabetes, dan vleeseters zijn – en zoals Thomas zegt, vlees en zuivel vol vet vervangen met gezonde, heerlijke dierloze maaltijden, voelt geweldig van binnen en van buiten. “Ik houd van fruit, groenten, de dieren, de planeet,” zegt hij. “Ik ben helemaal voor het verspreiden van deze goede vibes. … En mijn lichaam voelt geweldig.” En elke toekomstige minares moet bereid zijn om op de eerste date veganistisch te eten. Thomas zegt: “Of ik kook voor haar, of ik neem haar mee naar het beste veganistisch restaurant dat er is.”

Thomas is een van de vele muzikanten, kunstenaars en andere beroemdheden – waaronder Fifth Harmony, Little Mix, Jhené Aiko en Kid Ink – die met peta2 hebben samengewerkt om dierenbescherming te promoten.
                                                
Meer informatie kunt u vinden op peta2.com.

#