Jenna Jameson Zegt ‘Pleather Jezelf’ Voor PETA

Voor directe publicatie:
12 maart 2008

Contact:
Will Wright +44 20 7357 9229, toestel 232; [email protected]

In PETA’s meest recente poging om interesse op te wekken voor de vele sexy alternatieven voor leer, kruipt pornofilm koningin Jenna Jameson, met zwarte pruik en een ‘pleather’ bikini, in de huid van witte doek verleidster Bettie Page. In de sinthetische nieuwe PETA-advertentie staat “Pleather jezelf: Ontdek het plezier van  ‘pleather’ – een diervriendelijk alternatief voor leer”. De nieuwe campagne, gefotografeerd door celebrityfotograaf Gavin Bond, werd door Jameson onthuld tijdens de Los Angeles Fashion Week.

“Het is prima om een beest te zijn in bed, maar niet ten koste van dieren”, zegt Jameson. “Pleather jezelf iedere dag, iedere nacht, wanneer je maar de kans hebt! Iedereen die mij kent, weet dat ik bijna de helft van mijn leven in pleather heb rondgelopen. En als ik door het tonen van de sexy look van pleather een paar liefhebbers van leer kan overhalen, dan is mijn missie geslaagd. Het setje dat ik in de advertentie draag, is z¢ sexy dat ik mensen die het graag wat spannender willen maken in de slaapkamer adviseer: Verken je ‘pleather’ kant.”

Voor ieder lapje leer lijden dieren onder de wreedheden van de bio-industrie, zoals overvolle schuren, het onthouden van de noodzakelijke levensbehoeften en de juiste huisvesting, castratie zonder verdoving en onthoornen.

Ga voor meer informatie naar PETA.nl.