Lqd Lanceert Samen Met PETA Nederland Skateboards Met Diervriendelijke Boodschap

Voor directe publicatie:

26 mei 2015

 

Contact:

Stichting PETA Nederland 0900 235 7382; [email protected]

 

Percentage van de opbrengst wordt gedoneerd aan de dierenrechtenorganisatie

 

Amsterdam – Een nieuwe skateboard collectie met diervriendelijke insteek staat klaar om dit voorjaar de markt te veroveren, nadat LQD Skateboards met PETA Nederland heeft samengewerkt om een collectie skateboards met een dierenthema aan de man te brengen. De skateboards – ontworpen door LQD met behulp van beeldmateriaal dat door PETA Nederland aangeleverd werd – zullen vanaf 26 mei te vinden zijn op de webshop van LQD en zijn beschikbaar in winkels door heel Nederland. Een percentage van de opbrengst van de skateboards zal gedoneerd worden ter ondersteuning van de campagnes van PETA Nederland voor dieren. “Dieren zijn gevoelige, slimme en complexe individuen, en geen ‘producten’ om te mishandelen. We hopen met deze skateboards een manier te vinden om Nederlanders aan te moedigen na te denken over dieren en over te stappen naar een meelevende en respecterende levensstijl”, zegt LQD woordvoerder Leon Steneker. Foto’s van de skateboards vindt u hier en hier.

 

“Met een prachtig aanbod van in het oog springende PETA-gethematiseerde ontwerpen zal LQD Skateboards talrijke sportfanaten bereiken door middel van deze positieve boodschap”, zegt PETA Nederland oprichter Ingrid Newkirk. “Ze zetten een geweldig voorbeeld voor andere bedrijven om te volgen en gebruiken hun verkoopproducten om een wereld te promoten die vriendelijker is voor dieren en daar zijn wij erg dankbaar voor.”

 

PETA Nederland is een zusterorganisatie van PETA US, wiens motto gedeeltelijk luidt “dieren zijn niet van ons om te mishandelen op welke manier dan ook”. PETA US is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld.

 

Ga alstublieft naar PETA.nl voor meer informatie.