Zangeres Van Garbage Bekritiseert Bont In Nieuwe Aangrijpende PETA Advertentie

Stemmers gaan de meest begeerlijke mannelijke en vrouwelijke vegetari‰r kiezen

 

Voor onmiddelijke vrijgave:

31 januari 2006 

 

Contactpersonen:

Lauren Bowey (PETA) +44 (0)20 7357 9229, toestel 230

Will Wright (PETA) +44 (0)20 7357 9229, toestel 232

 

Veghel ? Wat hebben Chris Martin, Stella McCartney, Joss Stone, Gwyneth Paltrow, Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon en Morrissey met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal uiterst begeerlijk, en het is geen toeval dat ze ook allemaal vegetari‰rs zijn. De gezonde di‰ten van vegetari‰rs zorgen ervoor dat ze jong, dun en sexy blijven, en je hoeft geen rijke beroemdheid te zijn om te profiteren van dit schoonheidsgeheim. Vraag het maar aan de sexy en mooie 28-jarige Judith van Bergen, geboren te Veghel. Ze is uit honderden deelnemers uit heel Europa gekozen als ‚‚n van de 25 vrouwelijke finalisten in PETA’s “Meest sexy vegetari‰r” verkiezing.

 

Judith, een gedreven dierenrechtenactivist en student Franse taal, houdt van Aikido, vrienden ontmoeten, ski‰n en genieten van heerlijke vega diners! Ze heeft twee katten genaamd Max en Onno en is stellig van mening dat, omdat we heerlijk kunnen eten en gezond kunnen zijn zonder te doden, het onverantwoord is om de vleesindustrie en daarmee de wreedheid tegen dieren te steunen. Judith’s foto en biografie, als ook van de andere vega babes en lekkere binken die zijn geselecteerd als finalisten, zijn te vinden op PETA.org.uk. De man en vrouw die uiteindelijk worden gekozen als de meest sexy vegetari‰rs zullen ieder ?500,- aan prijzen ontvangen; waaronder een waardebon van ?75,- voor vleesvervangende eetwaren van The Redwood Wholefood Company, drie flessen veganistische biologische wijn van Vintage Roots en een waardebon van ?75,- te besteden aan een VegiVentures vakantie. De winnaars worden bekend gemaakt op 16 februari.

 

Waarom kiezen miljoenen mensen voor vegetarisch? Steeds meer mensen willen voorkomen dat ze deelnemen aan het leed dat miljarden dieren wordt aangedaan die jaarlijks worden gefokt en gedood voor voedsel. En vegetari‰rs zijn gezonder ? en sexyer. Het eten van vlees en andere dierlijke produkten wordt overduidelijk in verband gebracht met hart-en vaatziektes, suikerziekte en diverse vormen van kanker, als ook met Salmonella en andere bacteri‰le infecties ? niet te vergeten de menselijke variant van de gekke-koeienziekte (BSE). Waarom sexyer? Gemiddeld zijn vegetari‰rs slanker en fitter dan vleeseters en minder vatbaar voor impotentie ? cholesterol en verzadigde vetten in dierlijke produkten vertragen namelijk de bloedtoevoer naar alle organen in het lichaam, niet alleen naar het hart!

 

“Werp ‚‚n blik op onze stralende opstelling van sexy vegetarische finalisten, en het is duidelijk dat ze allemaal winnaars zijn”, zegt PETA Europa’s campagne-co”rdinator Lauren Bowey. “Dus of het nu heerlijk eten in de keuken is of heerlijke seks in de slaapkamer, wie zou niet willen hebben wat deze mensen hebben aan te bieden?”

 

Ga voor meer informatie en om je stem uit te brengen naar PETA.org.uk.

 

#