9 Schokkende Foto’s van de Zeehondenslacht

Geplaatst op door PETA Nederland

Horen over de Canadese zeehondenslacht, waarin ieder jaar duizenden zeehonden worden doodgeslagen of neergeschoten en vervolgens gevild, is bij lange na niet hetzelfde als het zelf zien. De onderstaande foto’s tonen zeehonden die lijden in handen van de hebzuchtige bontindustrie.

Hoewel er in principe geen afzetmarkt voor zeehondenbont is, krijgen zeehondenjagers dit jaar toestemming om tot wel 400.000 zadelrobben te doden!

Wil je de foto’s liever niet zien maar wel in actie komen?

LET OP: GRAFISCHE BEELDEN

Seal-Slaugher-3The Humane Society of the United States

Seal-Slaugher-4Sea Shepherd Conservation Society

Seal-Slaugher-8The Humane Society of the United States

Seal-Slaugher-9Sea Shepherd Conservation Society

Seal-Slaugher-10Sea Shepherd Conservation Society

Seal-Slaugher-11Sea Shepherd Conservation Society

Seal-Slaugher-13The Humane Society of the United States

Seal-Slaughter-5Sea Shepherd Conservation Society

Seal-Slaughter-6The Humane Society of the United States

Maar, er is hoop! De Verenigde Staten, de Europese Unie en Rusland hebben allen de invoer van zeehondenproducten verboden, en ondanks jaren van inspanning door Canada om een afzetmarkt voor zeehondenbont en -vlees in China te creëren, heeft de Canadese minister van Visserij en Oceanen onlangs toegegeven dat China afstand heeft genomen van een handelsovereenkomst betreffende de verkoop van zeehondenvlees, deels door druk van dierenrechtenactivisten.

Dit betekent dat uw stem verschil maakt! Met dank aan zorgzame mensen zoals u, die zich hebben uitgesproken tegen wreedheid, zijn ontelbaar veel zeehonden gered. Maar, we hebben uw hulp nog steeds nodig. Schrijf alstublieft naar de Canadese premier Justin Trudeau om hem aan te sporen deze wreedheid te stoppen en deel deze blog op social media.