PETA vindt manieren om niet te vertragen omdat dieren NOG STEEDS onze hulp nodig hebben

Geplaatst op door Debra Wolford

Ondanks de vele verstoringen en gezondheidsmaatregelen waar we nu allemaal mee te maken hebben, gaat PETA’s baanbrekende werk om dieren te helpen – inclusief door online actievoeren, onderzoek, onthullende reportages en nieuwe voorlichtingsstrategieën – onverminderd door! We zijn nog steeds actief bezig met het helpen van dieren.

Zoals we tijdens andere crises hebben gezien – of het nu gaat om natuurrampen of door mensen veroorzaakte crises – worden ook dieren en hun behoeften slachtoffer van de pandemie.

Ondanks deze onzekere tijden gaat PETA gewoon door. We blijven met volle kracht druk uitoefenen op bedrijven, industrieën en individuen die dieren mishandelen.

Apen: © Jo-Anne McArthur / We Animals | Vos: © Jo-Anne McArthur / #MakeFurHistory | Ezel: © PETA Deutschland e.V.

Of we nu werken aan het beëindigen van het lijden van apen in experimenten, vossen in de bonthandel of of kippen in de voedselindustrie, PETA is in staat om mijlpalen voor dieren te helpen bereiken, maar alleen door de vastberadenheid van onze aanhangers. Als je de middelen hebt, help dan alsjeblieft mee om ons werk voor dieren sterk te houden tijdens de onzekere tijden die in het verschiet liggen door nu een speciale donatie te doen.

Hoe lang het ook duurt om het coronavirus te boven te komen, dieren hebben nog steeds onze hulp nodig. Jouw steun en medeleven zijn van groot belang voor alle dieren, waaronder wij bij PETA.