Vegan overwinning! Papa John’s slaat handen ineen met Vegetarische Slager en biedt vegan kip aan voor thuisbezorging

Geplaatst op door Melissa van den Aarssen

Vegan pizza is misschien wel de beste culinaire creatie op aarde. En het is nu nog beter, want Papa John’s heeft samengewerkt met het befaamde Nederlandse merk De Vegetarische Slager om kipnuggets en pizza’s met vegan kip aan te bieden in Nederland.

De vegan kipstukjes van De Vegetarische Slager op pikante of Piri Piri pizza’s met vegan kaas zullen zeker onmiddellijk favoriet worden. En het nieuwe bijgerecht ziet eruit en smaakt als kipnuggets, maar is volledig vegan!

Papa John’s promoot tijdelijk de vegan opties door het aanbieden van gratis vegan kipnuggets aan klanten die een Vegan Sheese® Spicy Chicken Ranch- of Vegan Sheese® Chicken Piri Piri-pizza bestellen. Gebruik daarvoor de kortingscode AAPJVCN van 14 juni 2021 tot en met 11 juli 2021. Bekijk hier de details.

PETA en onze zusterorganisaties werken samen met bedrijven, waaronder Papa John’s, om hun vlees-, ei- en zuivelvrije opties uit te breiden, en we zijn dolblij dat vegan kaas en vegan vlees nu gemakkelijk verkrijgbaar zijn bij topmerken. Door meer vegan opties aan het menu toe te voegen, erkent Papa John’s dat vegan eten in opkomst is in Nederland, aangezien elk jaar meer en meer mensen de overstap maken.

Vegan worden is makkelijker dan ooit

Kippen zijn misschien wel een van de meest mishandelde dieren op aarde. Maar gelukkig voor hen zijn er steeds meer vegan kipopties te vinden in supermarkten en restaurants in het hele land. En mensen die ervoor kiezen om zuivelproducten de rug toe te keren, besparen koeien immens leed in de zuivelindustrie en helpen ook de verwoestende milieu-impact van de veeteelt te bestrijden.

Er zijn zoveel heerlijke en gezonde plantaardige opties beschikbaar dat vegan worden nu makkelijker is dan ooit. Bestel ons gratis vegan startpakket om meer tips van PETA te krijgen over vegan eten!