Zac Efron is de nieuwste ster die in 2018 vegan eten heeft omarmd

Geplaatst op door Debra Wolford

In een interview met Teen Vogue heeft acteur en hartendief Zac Efron aangekondigd dat hij “experimenteert met puur en alleen vegan eten” – waarmee hij snel schokgolven op het internet heeft teweeggebracht. Efron zegt dat hij na de overstap onmiddellijk positieve veranderingen heeft ervaren in hoe hij zich voelt en noemt zijn nieuwe levensstijl “briljant”.

“Het heeft de manier waarop mijn lichaam werkt compleet veranderd, en de manier waarop ik voedsel verteer, de manier waarop het in energie wordt omgezet, de manier waarop ik slaap. … Het is tot nu toe geweldig voor het trainen en geweldig voor mijn routine.” Zac Efron

Zou dit de ‘Start of something new’ kunnen zijn voor Hollywood?

Efron is een van de vele beroemdheden die in 2018 bekend hebben gemaakt over te stappen op vegan eten. Onlangs haalde Beyoncé de krantenkoppen toen ze haar 112 miljoen Instagram-volgers uitnodigde om samen met haar een vegan weg in te slaan. Eerder dit jaar kondigden andere beroemdheden, waaronder This Is Us-ster Sterling K. Brown en artiest will.i.am, aan dat ze vlees, eieren en zuivelproducten hadden gedumpt.


Getcha head in the game– word vandaag nog vegan!

Het is eenvoudig om dierlijke ‘producten’ achter je te laten. Als jij ook de gezondheidsvoordelen van een vegan levensstijl wilt ervaren die Efron heeft beschreven, hebben wij hier op onze website alle tips en hulpmiddelen die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het is niet alleen een goede keuze voor je eigen welzijn, je zult ook de levens van meer dan 100 dieren per jaar sparen. Volg deze eenvoudige stappen om vegan te worden en te blijven in 2018 en daarna: