Acteur Bellamy Young is een trotse vegan

Geplaatst op door PETA Nederland

In een gedenkwaardige scene eet acteur Bellamy Young gefrituurde ‘kip‘, speciaal voor haar klaargemaakt, zoals medespeler Kerry Washington op Twitter opmerkte. Maar lang voordat ze bekend werd als ‘first lady’, volgde Young haar geweten en verwijderde ze dierlijke producten uit haar leven.

In 1988, toen ze nog studeerde, werd ze veganist en door alle vlees- en melkproducten uit haar leven te verbannen kon ze haar acne vaarwel zeggen en had ze meer energie – wat heden ten dage overduidelijk blijkt uit haar prachtige uitstraling en haar levenslust!

BELLAMY YOUNG DUTCH_300

Bekijk haar exclusieve gesprek met PETA US over haar constante enthousiasme voor het volgen van een veganistische levensstijl – en haar wens dat ze anderen inspireert om dezelfde keuze te maken.

Het is nooit te vroeg (of te laat) om de compassievolle, slimme keuze te maken om een veganistisch dieet te volgen en zo een positief aandeel te leveren aan uw gezondheid en het welzijn van dieren. Het geeft uw gestelheid een zetje en het helpt een einde te maken aan het onnodig lijden van dieren.

Het is ook nooit gemakkelijker geweest om vlees, eieren en zuivel vaarwel te zeggen: Er zijn ontelbare wreedheidvrije opties in supermarkten en restaurants door het gehele land en daarnaast kunt u ons gratis veganistisch starterspakket downloaden!