Dominic Monaghan neemt het op voor dieren in het wild

Geplaatst op door PETA Nederland

Hij is van Middle-Earth, met de rol van Merry in de Lord of the Rings trilogie, naar het midden van niets gegaan, waarin hij Charlie Pace speelt in de populaire televisieserie Lost. En nu verschijnt de acteur Dominic Monaghan in een nieuwe wilde dieren advertentie. In de advertentie moedigt Dominic iedereen aan met de slogan “Deel de wereld”, waarin hij zegt: Alles wat u doet, is van invloed op uw natuurlijke leefomgeving. Overweeg daarom alstublieft een humane oplossing voor de problemen waar in het wild levende dieren in uw omgeving of in uw eigen tuin mee te maken hebben.

Dominic Monaghan PSA

Dominic besloot mee te doen met deze campagne omdat, zoals hij vertelt in zijn exclusief interview, een van de dingen waar ik het meest gefrusteerd over ben is het idee dat de natuurlijke leefomgeving van in het wild levende dieren langzaam maar zeker wordt opgeslokt door de mensheid.

Doordat ieder jaar meer platteland verloren gaat aan grondontwikkelingen voor bebouwing, worden dieren geforceerd om steeds dichter in de buurt van mensen te leven. Miljoenen in het wild levende dieren worden ieder jaar op tragische wijze vergiftigd, gevangengenomen in valklemmen, en op vele andere wrede manieren gedood. Lees wat u kunt doen om in uw omgeving de in het wild levende dieren te helpen.

Wilt u meer doen om dieren te helpen? Meld u aan als vrijwilliger!