Pamela Anderson bezorgt kleurboeken met dierenthema aan kind vluchtelingen

Geplaatst op door PETA Nederland

Pamela Anderson bezocht vandaag, samen met PETA UK en Help Refugees, een vluchtelingenkamp in Duinkerken met een lading warme veganistische mutsen, handschoenen, honderden kleurboeken met dierenthema en kleurpotloden.

paela anderson peta vluchtelingen

De dieren- en mensenrechten ambassadeur leverde de items eigenhandig af aan kinderen die gedwongen waren om hun thuislanden te verlaten. De educatieve doe-boeken (in Arabisch, Farsi en Frans of Engels) zitten vol met foto’s, kindvriendelijke feiten over dieren, quizzen en andere activiteiten die ervoor zorgen dat kinderen hun taalvaardigheden verbeteren alsmede hun kennis over andere levende wezens op een leuke manier.

Het onderwijzen van kinderen met betrekking tot de behoefte van dieren en het feit dat alle levende wezens gevoel hebben, kan hen helpen op te groeien als empathische jonge mensen. Deze boeken zullen hopelijk voor een paar uur van afleiding zorgen voor kinderen die alles achter hebben moeten laten in hun voormalig thuis.

pamela anderson peta duinkerken

pamela anderson peta duinkerken

Pamela werd onlangs nog uitgeroepen tot PETA UK’s Persoon van het jaar 2016 voor haar werk in het promoten van veganistisch leven en dierenrechten. Als je je geïnspireerd voelt door Pamela’s activisme, sluit je dan aan bij ons actieteam en bekijk hoe jij dieren kunt helpen: