PETA US haalt grap uit met gebroeders Trump en andere jagers

Geplaatst op door PETA Nederland

De afgelopen zes maanden hebben organisatoren van buitensport evenementen, jachtclubs en beruchte trofeejagers, inclusief Donald Trump Jr. en Eric Trump die jagen op Afrikaanse luipaarden, waterbuffels en olifanten in Zimbabwe, pakketjes met gratis Huntsman condooms ontvangen. De fabrikant van de in camouflage verpakte rubbers schept op haar website op dat deze “een veiligheidsinstrument zijn dat geen compromis levert op genot en performance.” Jagers zijn enthousiast over ze en degenen die ze onverwacht hebben ontvangen komen nu achter de verassende bron van de rubbers: PETA US.

PETA US werkte samen met een leidend agentschap om zo de condooms te ontwikkelen, promoten en te distribueren – met maar een doel: jagers aan te moedigen te stoppen met voortplanten. Kijk hier hoe deze roofdieren reageerden op hun nieuwe Huntsman condooms:

“Slechte vaders die wild doodschieten en dierenhoofden aan de muur hangen kunnen hun psychopathologie overbrengen op hun kinderen,” zegt PETA US oprichter Ingrid Newkirk. “Als PETA [US]’s condooms ook maar een beetje voorkomen hebben dat er een jager geboren wordt, hebben we dierenlevens gered.”

Jagers vermoorden miljoenen dieren ieder jaar, veroorzaken pijn en lijden en dragen bij aan de uitsterving van diersoorten overal ter wereld, inclusief de Tasmaanse tijger en de reuzenalk.

De condooms zijn er enkel in maat S, want zoals we allemaal weten overcompenseren jagers immers voor iets anders.