TripAdvisor verzamelt prachtige reviews door nieuw ethisch verantwoord beleid

Geplaatst op door PETA Nederland

Na maandenlange discussies en productieve vergaderingen met PETA US heeft TripAdvisor – s’ werelds grootste reiswebsite – aangekondigd dat ze geen tickets meer zullen verkopen voor dieren ‘attracties’ waarbij wilde en bedreigde dieren (en reizigers) risico lopen, inclusief olifantenritjes, contact met tijgers en ‘zwemmen met dolfijnen’.

Het bedrijf werkt ook samen met PETA en andere partners om een nieuwe educatieve portal te lanceren die reizigers zal informeren over dierenwelzijnsonderwerpen.

Gezien honderdmiljoenen reizigers naar TripAdvisor kijken voor advies en aanbevelingen, is dit goed nieuws voor deze dolfijn, wie niet wil dat je aan zijn of haar vinnen hangt:

dolphins-1161173_1280

En deze olifant zal voordeel  hebben van TripAdvisor’s erkenning dat olifantenritjes mishandeling inhouden:

animal-677668_1920

Tijgerwelpen zoals deze, die bij hun moeder willen blijven, zullen ook hun voordeel ondervinden:

tiger-987678_1920

TripAdvisor heeft een tijd geleden al verboden reviews te posten over bloederige ‘sporten’ zoals stierenvechten en de jacht.

PETA prijst TripAdvisor voor deze actie en reisbureaus die ethische reizigers niet buiten willen sluiten zouden het voorbeeld van het bedrijf moeten volgens en stoppen met het promoten van wrede ‘diertentoonstellingen’.