Sexy ‘sla-meisjes’ delen snacks van Vegetarische Slager uit ter ere van Wereld Veganisme Maand

Geplaatst op door PETA Nederland

Ter viering van Wereld Veganisme Maand, deelde het sexy duo veganistische hapjes uit om voorbijgangers te laten zien dat veganistische maaltijden niet alleen beter zijn voor hun gezondheid, dieren en het milieu, maar dat ze ook nog eens heerlijk zijn!

img_4433Lara Seveke Photography

Dankzij de grote verscheidenheid van veganistische ‘vleessoorten’ is het nooit gemakkelijker geweest om trek te verzadigen terwijl je dieren van je bord laat, en er is geen beter moment dan Wereld Veganisme Maand om de overstap te maken naar heerlijke plantaardige maaltijden die je gezondheid een boost even, het milieu beschermen en een ontelbaar aantal dieren redt van verschrikkelijk leed.

Naast het voorkomen van dierenleed in de intensieve vlees- zuivel en eierenindustrie, verkleint veganist worden ook het risico op hart- en vaatziekten, diabetes, obesitas en kanker. Veganistische maaltijden zijn bovendien groener; het fokken van dieren voor voedsel is namelijk een leidende oorzaak van watervervuiling en verslechtering van land, en de Verenigde Naties heeft geconcludeerd dat een globale overstap naar een veganistisch dieet nodig is om de ergste effecten van klimaatverandering tegen te gaan.

img_4437Lara Seveke Photography

Bent u er klaar voor om de stap te nemen en veganist te worden deze maand? Download uw gratis veganistisch starterspakker nu en ervaar zelf hoe gemakkelijk het is om heerlijke, wreedheidvrije maaltijden op tafel te zetten. U zult er geen spijt van krijgen!