VOOR TOM HARDY IS ADOPTIE DE ENIGE OPTIE

Geplaatst op door Debra Wolford

Tom Hardy bestaat bekend om zijn rollen als stoere mannen. Sinds zijn debuut op televisie in de HBO miniserie Band of Brothers en zijn rollen in films zoals InceptionThe Dark Knight Rises, en Mad Max: Fury Road, heeft Tom de aandacht getrokken van een ontelbaar aantal fans. Maar zijn grootste en meest trouwe fan is zijn geredde puppy, Woodstock. Net zoals zijn karakter in The Drop, heeft Tom een harde buitenkant maar hart voor dieren. Hij ontmoette Woodstock tijdens de opnames van Lawless in 2011 toen hij de dakloze hond door de straten zag zwerven. Het was liefde op het eerste gezicht.

Tom Hardy's grootste fan heeft vier benen

Tom geeft de liefde en gezelschap die hij ontvangt van Woodstock graag terug en hij staat bekend om zijn ware affectie voor honden. Hij is zelfs zo toegewijd aan het beschermen van dieren dat hij zich heeft aangesloten bij PETA om de belangrijke boodschap van dierenadoptie te delen in een schattige video die de nadruk legt op de liefde die mensen ontvangen wanneer ze een dier uit het asiel verwelkomen in hun thuis – en hart.

Staat u klaar om een gezelschapsdier aan uw familie toe te voegen? Zo ja, zorg er dan voor dat u adopteert! Iedere keer dat een dier gekocht wordt in een dierenwinkel of bij een fokker, verliest een dier in een asiel de mogelijkheid om een liefdevol thuis te vinden. Bezoek uw dichtstbijzijnde dierenasiel waar u gegarandeerd veel enthousiaste dieren zal vinden van elk mogelijk ras, vorm, grootte en leeftijd die maar al te graag een lid willen worden van uw familie.